Sunday, May 2, 2010

hepi besday 'org tu' & Aminuddin Arsyad

Amin.... hepi besday sayang...

cake ultraman tu...


Bulan April ni mmg ada byk besday celebration dlm family i:-
  1. Aminuddin Arsyad ( my 2nd son) - 2nd April
  2. My niece ( dikna) - 13 April
  3. My beloved husband (org tu) - 17 April
  4. My mommy - 28 April
  5. my BIL - 29 April
so kalu nak wat kek, mmg cemuih gler la mkn kek bln ni.. so i mmg tgh mood mls nak wat cake bln ni, so utk besday amin, i beli je cake. Kebetulan we all wat smbutan anak beranak km je, so mkn cupcake & ice cream je..

sexy ooo tgk cenonot ayam tu.. x sempat i mkn.. kakak ipaq i balun dulu... uwaaa...
menu mlm tu... yummmy.....
Then bila besday org tu plak, dia x mo cake. dia request grilled chicken.. ha.. lega.. i mmg mls nak bermain icing pun.. so mlm tu buat pertama kali merasmikan oven i. kebetulan oven tu bole golek2an ayam tu, mmg sesuai sgt la... jemputannya adik & kakak ipaq i je. kebetulan kak cik i blk kg, wat smbutan anniversary mak ayah kat kg, so x la jemput diorg.. k.cik.. jgn mare aaa... menu mlm tu >>>> ayam golek + mashed potato + prawn pasta...

2 comments:

3AS said...

aik..sejak bila pulak Dik Na tukaq jantina jd yr nephew? wakaka..
Ooo sambut bday tak ajak kami pun.. Nak merajuk la ni..hehe..
Gambaq tu semua bulat esp Amin. Along pun nmpak bulat!

ila said...

hahaha.. silap la plak.. ok, dh pebetoi dah.. bkn x mo ajak la, u blk kg masa tu... sowi naa...
psl bulat tu, hhehe km kan keturun.. spt kata u kat k.liza tu.. hehehe..