Saturday, October 16, 2010

Marvelous Chocolate Cake Part2




Disebabkan kek yg i wat ritu sedap bangat, so i volunteer nak jdkan ia sbg hantaran untuk majlis perkahwinan anak sedara i.. yg sdihnya, i x leh nak join rombongan ke umah pengantin lelaki. kebetulan time tu 'org tu' kena g kursus aaa plak kt KL. so, ghasanya x mampu la i nak handle sengsorang hero2 i tu kt umah kndr nnt.. so kirimkan kek je sbg pengganti diri.. huhuhu.. sedey ooo... khas utk izatul a.k.a 'kakak'...

'SELAMAT PENGANTIN BARU'
moga berkekalan sehingga ke akhir hayat..

semanagat giler i wat kek ni.. dah la buat 2 adunan sekaligus and jadikan 3 kek

1st - utk hantaran
2nd - u besday my youngest son 'AFIF BASYIR'
3rd - saja buat extra bg fmly kt kg rasa sorang skit.. hehehh..

reripenya tgk kt cni ye.. 'MARVELOUS CHOCOLATE CAKE'
aritu bermula jam 11pg-3pm i membaking and mendecorating segala kek2 ni.. kebetulan org tu dh berangkat ke KL, so, ghamai gler aaa assistance yg dok membantu i.. ada yg nak pecahkan teluq aaa.. nk tlg kaco aaa.. mcm eh.. beselerak 1 umah.. dr ruang tamu hingga ke dapuq.. sabor je la.. bukan apa tu.. diorang ni nak menguruskan ibu diorg yg dh overweight ni.. huhuhu..

HAPPY 2ndBIRTHDAY AFIF BASYIR

kek yg cumil je.. kt tgh tu adalah parutan coklat. disebabkan i ni agak rakus nak tabur masa ganache masih panas lg, so, itulah hasilnya.. cair separuh..
celebrate besday dgn ibu je.. abah blk nnt kita celebrate len na..

ready nk potong kek bersama abang2 tercinta..
*sila abaikan ye latar belakang dibelakang tu... :P

2 comments:

Eydin said...

cikla
nk sket :(

ila said...

boyeh3.. meh aaa bertam. nnt cikla watkan..