Tuesday, February 2, 2010

Hepi 6th anniversary part 2

semangat btul i mlm ni. acctly ni baru je blk dr autocity.. anniversary celebration.. tgh hari td lps along blk dr skolah, we all lepak2 je dulu kat umah.. rehat2, then mula la dok plan nak wat apa ek arini.. tiba terkeluarka idea... hmm.. nak msk beger & pegi mkn & lepak2 kat pantai bersih.. acctly dah x tau nak pegi mana.. dah abis perah otak dah coz bole kata seluruh penang dah abis tawaf beberapa kali.. huhuhu..
so, memandangkan org tu kan pernah wat bisnes beger, jd dia la yg menawarkan dr nak msk beger tu.. maka ramai la yg membantunya.. dr si amin smapai la ke bibik.. pakat tolong potong la, susun la & yg tolong tengok pn ada gak.. hik3!! mcm tau2 je sapa tu... ingat i ka.. tak la.. afif basyir la... hik3!!!
ni la teh ais shake yg i sediakan u 'org tu' coz penat sgt dok prepare beger tu.. yummy.. tgk la buih dia tu.. tinggi oooo....

dah siap 7 bj beger, maka bersiap-siap la km nak kluaq picnic kat pantai bersih tu.. smapi je kat ctu, mulala nak bergambar.... tengok tengok..... huhuhu...
bateri tepon dua2 org kong... huhuhu... maka x de la gambar2 menarik km kat sana... huhuhu..
anyhow i bgtau ek apa menu km kat sana... jeng..jeng..jeng..

  1. beger (main dish)
  2. kopok ikan
  3. mango jelly
  4. coklat yg i lg suka masa zaman skolah rendah dulu...
  5. gula2
  6. air ribena
hehehe.. simple je kan.. tp kenyang sesangat.. tgk la beger tu.. punya la byk gler bhn2nyer.. i mkn 2 biji.. dahsyat tu..

then... blk je dr pntai bersih dah dekat pkl 9. tiba2 org tu bg suggestion... hmmm.. apa kata lps hntaq our kids blk umah, kita kluaq berdua pegi autocity... ermmm... mcm menarik je kan..
i apa lagik... trus angguk je la...
smpai ctu... mmg meriah sesangat... byk sesangat fast food restaurant & ada gak shop in d park.. dgn lampu yg bergemerlapan.. mmg happening aaaa...
we all lepak2 smbl mkn secret recipe & roti canai kat nasi kandar pelita.. i mkn 'white chocolate macadamia '. rasanya antara smua branch secret recepi yg i penah try, kek kat cni yg paling sedap. dia pya nut byk sgt & sebiji2 tu.. mmmm.... mmg pegh aaaa...
finally, mmg best aaa... autocity ni.. lps ni mmg nak pegi len... thanks to k.cik coz penah suggest tmpt ni...

2 comments:

3AS said...

Sexy aa..my BIL tu..hehe..
Manyaknya makan burger sampai boleh abis 2 biji tu..

ila said...

hik3.. skali skala tayang body.. tu la pasal.. i mkn byk gler.. smpai sengkak tak sangga.. pg td, sblm subuh, terus cari toilet..