Monday, November 16, 2009

2nd day... cuti-cuti Jakarta...

Sepanjang km berada di Jakarta, km tumpang menginap kat umah kwn k.cik (k.mas). mmg cantik gler umah dia. acctly very simple tapi tersangatlah menarik.. smpai i tertarik nak wat umah sndr nnt nak design mcm umah ni.. ni la ada skit pic yg i sempat snap.
Sebelum tu.. i nak ucapkan tima kasih bebyak kat k.mas & b.din atas segala jasa baik & layanan yg 5 star sepanjang km berada di sana.. luv u all...
sang suami sedang menanati sang isteri bersiap sebelum memulakan aktivi bershoppng...
i sedang menayang handbag baru yg i beli kat mangga dua...
Pasar Cipulir...
Kat cni mmg sgt sesuai nak shopping. telekung & blous mmg murah bangat.. i beli blous 6 helai dgn harga RM10-14. kalo kat malaysia, the same design & quality boleh capai antara rm30-60..
oleh karena ghamai gler yg dok memesan telekung, i beli 7 set. fuh.. lengoh bahu hubby i dok tanggung brg yg i beli.. hik3.. nasib badan..
creativekan tempat depa niaga... so cute...
blaos2 ni mmg membuatkan mataku jd rambang skali....
Aktiviti petang... mandi kolam...

1 comment:

podomoroo transport bandung said...

Salam sejahtera Tuan / Puan, Sebelum itu ingin memohon maaf kerana membuat promosi disini...
Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki(Amiin).

Harga sewa Kereta :
# Suzuki APV/ Toyota Avanza/ Daihatsu Luxio/ Nissan Evalia [6-7 seat]
Rate: IDR 350.000

# Toyota Innova [8 seat]
Rate: IDR 500.000

# Kia Pergio [9-10 Seat]
Rate: IDR 500.000

# Coaster Isuzu Elf Short [11-12 seat]
Rate: IDR 600.000

# Coaster Isuzu Elf Long [19 seat]
Rate: IDR 800.000

# Toyota Hiace Commuter [15 seat]
Rate: IDR 850.000

*Include : Minyak, Parking fee, Tol, Driver, Drivel meal and kereta
*Exclue : Entrance fee ke tempat-tempat Pelancongan untuk persons dan kereta.

Untuk tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut plan sendiri.
Harga yang kami tawarkan pun boleh kira jimat sangat dan berbaloi. Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :

Call : +6282262272279
WhatsApp : +6282280000071
Email : podomorootransportbandung71@yahoo.com
Blog : http://podomoroopelancongbandung.blogspot.co.id (Podomoroo Transport Bandung)
Facebook : Podomoroo Transport
Fanspage : Podomoroo Transport Bandung


Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang… Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan / Puan untuk ke Bandung.


Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Podomoroo Transport Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja.. Wassalam, Terima kasih...